CALITATEqZ9ktvHMyD

Sandvisuri de Calitate si Salate Ambalate de Calitate

Fabrica de Sandwich-uri pe care o detinem este prezenta pe piata ca producator de sandvisuri de la inceputul anului 2008.

Experienta ne-a invatat sa ne alegem cu grija furnizorii de materii prime astfel incat produsele noastre sa pastreze constanta calitatea si prospetimea.
Folosind produse proapete, nu lucram cu stoc de marfa, astfel incat ne aprovizionam zilnic cu legume atent selectionate si folosim numai paine proaspata.
Pentru ca dispunem de un spatiu modern utilat si adaptat activitatii noastre si de o bucatarie termica cu capacitate mare de productie, ne preparam singuri, folosind retete proprii, carnea proaspata de pui sau porc, livrata zilnic in unitatea noastra, de cei mai buni producatori din Romania.
In felul acesta si prin livrari zilnice sau chiar de doua ori pe zi, fabrica de sandwichuri pe care o detiem poate asigura prospetimea maxima a produselor ce se gasesc in raftul magazinelor.
Produsele sunt fabricate cu maxim 12 ore inaintea livrarii.
Unitatea noastra functioneaza in conditii de maxima igiena avand implementat sistemul de management al calitatii ce corespunde Cerintelor Codex Alimentarius si a Standardului de Referinta DS 3027E:2002, respectiv ISO 22000 2005 aplicarea Regulilor de Bune Practici In Executie si Igiena pe principii HACCP, Normelor ANSVSA.

ISO22000